У Зеленського розказали, коли можуть відбутися дострокові місцеві вибори
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського розказали, коли можуть відбутися дострокові місцеві вибори

У Зеленського розказали, коли можуть відбутися дострокові місцеві вибори
Джерело:  online.ua

Представник президента України у Верховній Раді Руслан Стефанчук допускає можливість проведення дострокових місцевих виборів. За його словами, в Офісі глави держави розглядають таку можливість заради «ефективного перезавантаження системи». Про це Стефанчук заявив у вчорашньому ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

«Буде це здійснено наступної осені або це може бути здійснено ще й до цього – ми розглядаємо різні варіанти, як найбільш ефективно перезавантажити всю систему, яка стосується відносин влада та людина», – розповів Стефанчук позицію команди президента.

Як пояснює представник Володимира Зеленського, нинішній глава держави йшов на вибори з чітким розумінням того, що його не цікавить питання зміни осіб у чинній системі влади. Адже завдання нової владної команди – зміна системи влади.

«Якщо ти кинеш свіжий огірок у діжку з прокислими огірками, він стане кислим огірком», – зазначив Стефанчук.

Згідно чинного законодавства чергові місцеві вибори в Україні у більшості регіонів України мають відбутися в 2020 році. Громадяни України обиратимуть міських голів та депутатів місцевих рад.

Нагадаємо, що кілька днів тому стало відомо, які політичні партії найбільше витратили на передвиборчу кампанію до Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?