Зеленський за кермом Tesla розповів, як треба голосувати (відео)
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський за кермом Tesla розповів, як треба голосувати (відео)

Зеленський за кермом Tesla розповів, як треба голосувати (відео)
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський опублікував черговий відеоролик, в якому він звертається до виборців за кермом електромобіля Tesla і закликає їх «бути уважними під час майбутнього голосування за кандидатів в депутати Верховної Ради». При цьому глава держави застерігає «не голосувати за аферистів», повідомляє ONLINE.UA.

«Що стосується парламентських виборів, то політична партія, до якої я дуже добре ставлюся, я думаю, всіх переможе і ми тоді зможемо зробити нормальний парламент і уряд професіоналів», – заявив Зеленський.

Президент зазначив, що зараз є багато аферистів і шахраїв, які «відкривають різного роду товариства і підприємства» з назвою партії, яку він не може назвати.

«Я не можу називати цю партію, тому що це вже буде агітація. Я просто особисто звертаюся до людей, які будуть голосувати за мажоритарників. Подивіться в бюлетені. Має бути вказана політична партія, а потім – назва цієї партії», – підкреслив Зеленський.

Очевидно, в своєму відео президент має на увазі використання деякими кандидатами назви ПП «Слуга народу», але не в розумінні «політична партія», а «приватне підприємство». Це дає змогу деяким кандидатам, які не пов’язані з партією Зеленського, заплутати виборців, оскільки не всі можуть правильно розшифрувати абревіатуру.

Нагадаємо, що вчора представник президента у Верховній Раді розказав, коли в Україні можуть відбутися дострокові місцеві вибори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?