"Я просто людина": найбагатша дівчина планети поскаржилася на своє життя
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Я просто людина": найбагатша дівчина планети поскаржилася на своє життя

"Я просто людина": найбагатша дівчина планети поскаржилася на своє життя
Джерело:  online.ua

21-річна Кайлі Дженнер, яка була визнана наймолодшою мільярдеркою у світі, зізналася, що її життя не можна назвати ідеальним, адже вона проста людина, яка щоденно вирішує чимало проблем, передає ONLINE.UA.

Нещодавно американська красуня опублікувала в своєму Instagram нову світлину, у підписі до якої Дженнер заявила, що пишається собою. Однак, за її словами, усе, що шанувальники можуть побачити у соціальних мережах – це лише "поверхня".

"Я пишаюся собою, своїм серцем і своєю силою... Дорогою я втрачала друзів і іноді втрачала себе. Моє перше татуювання було слово "розсудливість", щоб нагадувати собі щодня про те, що це треба берегти у собі. Я боролася з тривогою у всьому молодому дорослому житті, а після народження дитини я зайнялася всіма внутрішніми злетами та падінням. Я відчувала, що мені доводилося знову знайти себе повністю... Я просто людина. Моє життя не є досконалим, і те, що ви бачите тут, у соціальних медіа, це просто поверхня. Будьте лагідні до себе і рухайтеся далі, ми всі здатні на великі речі, гідні любові", - закликала зірка соцмереж.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зведена сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер, яка кілька років тому збільшила губи, зізналася, що повернула свою натуральну красу та позбулася філерів (спеціальних наповнювачів для локальних ін’єкцій, які використовують в контурній пластиці — ред.).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?