Зеленський готується до важливих переговорів ще з одним президентом
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський готується до важливих переговорів ще з одним президентом

Зеленський готується до важливих переговорів ще з одним президентом
Джерело:  24 канал

Після офіційного візиту до Франції та Німеччини президент України Володимир Зеленський незабаром відвідає ще одну європейську країну. Як стало відомо, він прийняв запрошення Анджея Дуди і у вересні з візитом поїде до Польщі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 24 канал ».

За словами заступника голови Офісу президента із зовнішньополітичних питань Вадима Пристайка, датою поїздки стане 1 вересня.

«Ми дійсно плануємо візит до Польщі першого вересня на запрошення президента Дуди. Офіційно українська сторона підтвердила свою участь. Там збираються багато лідерів. Я думаю, що і президент США обов'язково приїде, враховуючи тему зустрічі у Варшаві», – заявив Пристайко.

Під час своєї першої зустрічі з Дудою Зеленський розповів, що налаштований у стосунках з Польщєю вести процес примирення і недопущення домінування складних історичних питань. Як заявив президент, Україна і Польща мають спільне розуміння глибини тих загроз, які несе політика Росії для всієї Європі.

На брифінгу Пристайко уточнив, що візит Зеленського до США планується до 1 вересня.

«Ми плануємо наш візит раніше. Ми плануємо ще деякі заходи, основну роль у цьому відіграє наше посольство у Сполучених Штатах», – заявив Пристайко. – «У нас є запрошення від президента Трампа, але конкретної дати поки немає».

Нагадаємо, що сьогодні Володимир Зеленський розповів, що має бажання провести в Україні Олімпіаду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?