Мураєв публічно показав, що зневажає простих українців, - полiтолог
Категорія
Політика
Дата публікації

Мураєв публічно показав, що зневажає простих українців, - полiтолог

Мураєв публічно показав, що зневажає простих українців, - полiтолог

Думку, про те, що політик Євген Мураєв публічно показав, що зневажає простих українців, яких вважає людьми другого сорту, висловив політичний експерт Володимир Цибулько на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повiдомляє ONLINE.UA з посиланням на IА "Українськi Новини".

"Подивився останню "Свободу слова" на каналі ICTV. Найпоказовішим для мене був момент, коли політик Євген Мураєв фактично накинувся на телеведучого Сергія Притулу, який також подався в полiтику. Спочатку Мураєв просто вів себе по хамськи, постійно перебиваючи Притулу і не дозволяючи йому закінчити фразу. Далі - більше", - написав полiтичний експерт.

Також він процитував Євгена Мураєва і його хамські висловлювання на адресу Сергія Притули.

"Я читав вашу біографію. Ви працювали вантажником, офіціантом, помічником кухаря. Яке це відношення має до відновлення країни? Ці люди (мається на увазі українці цих професій) не лізуть в управління країни, в державне управління", - прокричав Мураєв Притулі.

Експерт зазначив, що на відповідь Притули, що 99% українців починали з таких професій, Мураєв продовжив ображати артиста. В результаті навіть ведучому Андрію Куликову довелося втрутитися і нагадати Мураєву, що за Конституцією України будь-який громадянин може балотуватися в депутати, і попросив припинити дискримінацію.

"Це вкрай обурливо! Мураєв й справді образив в особі Притули 99% українців. Слова політика говорять про те, що він плювати хотів з високої дзвіниці на простих українців, що він їх просто зневажає. Мураєв фактично дав зрозуміти, що ділить всіх українців на 2 сорти. Перший, на його переконання, має права балотуватися в депутати, а другий - ні. Себе він, звичайно, відніс до першого. Це аморально та й просто протизаконно, але, з іншого боку, чого ще чекати від людини, яка не один раз демонструвала свою "політичну всеїдність"?" - пiдсумував експерт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?