«Рога обломаю»: Гриценко пригрозив Смешку
Категорія
Україна
Дата публікації

«Рога обломаю»: Гриценко пригрозив Смешку

«Рога обломаю»: Гриценко пригрозив Смешку
Джерело:  online.ua

Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко повідомив про погрози на адресу свого соратника від охоронця глави партії «Сила і честь» Ігоря Смешка. Про це він розповів у своєму Facebook, передає ONLINE.UA.

«Сила і честь» генерала-спецслужбіста слабкістю і підлістю виявилися. Напхав у свій список депутатів БППшників разом із працівниками АП, які прикривали корупцію Порошенка & Со, і коли в ефірі «Свободи слова» його про це питають, нічого кращого не придумав, як підло, за лаштунками студії під час реклами, натравити ще й свого охоронця на представника нашої команди. Натиснути фізично, закрити рота? Не вдасться! Ці підлі спецслужбістські штучки собі залиште», – написав Гриценко.

За словами колишнього міністра оборони, він «твердо попередив» Смешка, що якщо подібне повториться, «рога обламає».

Як з’ясувалось трохи пізніше, фігурантом інциденту, про який йде мова, є народний депутат Дмитро Добродомов, який зараз знову балотується до парламенту від партії Гриценка. У коментарі «Українській правді» він стверджує, що 16 липня в ефірі «Свободи слова» на ICTV запитав у Смешка, як виявилось, що колишні представники БПП та «Партії регіонів» потрапили до його виборчого списку, після чого в студії була оголошена перерва.

«Я вийшов покурити, коли до мене підійшов Смешко і взяв мене «за барки», зазначивши, що зараз пояснить мені третій закон Ньютона за подібні питання. Оскільки це вже досить немолода людина, я, звісно, не відповів силою, але спробував прибрати його руки, після чого на мене накинувся його охоронець. Що робив на ефірі охоронець, я так і не зрозумів», – стверджує Добродомов.

Як відомо, партії «Громадянська позиція» та «Сила і честь» знаходяться на одному електоральному полі, оскільки їхні лідери позиціонують себе досвідченими представниками силових структур. Водночас, кожна з цих партій зараз не має стовідсоткової гарантії потрапляння до Верховної Ради.

Нагадаємо, що вчора було опубліковано рейтинг витрат партій на політичну рекламу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?