Зеленський створює ще одну Раду: що потрібно знати
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський створює ще одну Раду: що потрібно знати

Зеленський створює ще одну Раду: що потрібно знати
Джерело:  online.ua

Заступник керівника ОПУ Кирило Тимошенко заявив,що Офіс президента створює Раду з питань свободи слова при президентові. До неї мають увійти по одному представнику від кожної редакції центральних ЗМІ, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу українського лідера.

За словами Тимошенко, редакції повинні визначитися і надіслати ім’я та прізвище свого представника із зазначенням місця роботи та посади на адресу:  [email protected].

У Зеленського очікують, що Рада допомагатиме фіксувати та усувати загрози для свободи слова, прояви цензури. В Раді також будуть представники силових відомств і медіа юристи для захист права журналістів на професію.

Аналогічні ради, до складу яких увійдуть представники регіональних засобів масової інформації, запропоновано створити при кожному голові ОДА.

Як повідомляв ONLINE.UА, речниця українського лідера Володимира Зеленського Юлія  Мендель запевняє, що чинний глава держави може стати найвідкритішим президентом в історії України  і обіцяє народу та журналістам "часте спілкування".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?