Смешко відповів на погрози Гриценка
Категорія
Україна
Дата публікації

Смешко відповів на погрози Гриценка

Смешко відповів на погрози Гриценка
Джерело:  online.ua

Лідер партії "Сила і честь" Ігор Смешко закликав припинити істерику очільника партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка, після того, як останній пригрозив йому "обламати роги", передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.

"Не знаю, про які "рога" веде мову пан Гриценко. Відверто, не експерт у цьому питанні. Але, полковнику, припиніть істерику. Чергове непотрапляння до парламенту – це не привід для істерики. Життя є і поза Верховною Радою. "Досвідчений" із 2004 року політик мав би, нарешті, навчитися мудрості у своєї чарівної дружини – Юлії Мостової. У тому числі вмінню програвати. І дякую за ще один життєвий приклад, що підтверджує слова Марка Туллія Цицерона: "Найбільша несправедливість – сподіватися на вдячність за справедливість" та "очікувати величних вчинків від дрібних людей", - написав Смешко.

Як повідомляв ONLINE.UA, 17 липня лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко повідомив про погрози на адресу свого соратника від охоронця глави партії «Сила і честь» Ігоря Смешка. За словами колишнього міністра оборони, він «твердо попередив» Смешка, що якщо подібне повториться - «рога обламає».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?