"Тепер будуть нові правила": Зеленський відверто розповів про зустріч з Ахметовим
Категорія
Політика
Дата публікації

"Тепер будуть нові правила": Зеленський відверто розповів про зустріч з Ахметовим

"Тепер будуть нові правила": Зеленський відверто розповів про зустріч з Ахметовим
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський провів зустріч з олігархом Рінатом Ахметовим і розповів йому про його фінансові зобов'язання перед Україною, а саме інвестиції в медицину та інфраструктуру Донбасу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал "Зе!Президент".

"Зустрілися з Ахметовим, поставили умову, що ми відмінимо Роттердам+ і ми його відмінили. І що на кожного олігарха буде велика потужна фінансова нагрузка. Він купив 200 швидких для дитячих лікарень. І будемо презентувати йому інвестиційний документ, щоб він вкладався, хоча він про це ще не знає, щоб він вкладав великі гроші у медицину. І буде вкладати він гроші в інфраструктуру Донбасу", - розповів президент.

На думку українського лідера, це нормальний формат роботи з олігархами.

"Вони повинні багато грошей інвестувати в Україну, грошей, які вони різними шляхами заробили, але на яких немає криміналу. Тому що якщо є кримінал, то будемо саджати. І будуть нові правила. Всі повинні платити податки. І вони знають, що ми їм не дамо бути монополістами. Від чогось прийдеться відмовлятися їм. Вони всі вже про це знають", - наголосив глава держави.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Зеленський під час зустрічі з Рінатом Ахметовим домовився про скасування скандальної формули  розрахунку собівартості теплової електроенергії "Роттердам+".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?