"Ми цього не визнаємо": У Путіна прокоментували ідею Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ми цього не визнаємо": У Путіна прокоментували ідею Зеленського

"Ми цього не визнаємо": У Путіна прокоментували ідею Зеленського
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що росіяни, які захочуть отримати український паспорт, все одно залишаться громадянами РФ, бо Москва не визнає подвійного громадянства. Саме так він прокоментував ідею президента України Володимира Зеленського опрацювати питання про надання українського громадянства як другого етнічним українцям, передає ONLINE.UA.

У прес-секретаря Путіна поцікавилися, чи є розуміння в Кремлі, яка кількість росіян може скористатися цією пропозицією, враховуючи безвізові можливості українського паспорта, Пєсков відповів:

"Цього я не можу сказати, я не думаю, що є якісь розрахунки. Можна прогнозувати, але ці цифри матимуть відносний характер".

Він наголосив, що Росія не визнає другого громадянства, тому якщо росіяни і отримають друге громадянство, вони залишатимуться громадянами РФ з усіма правами та обов'язками.

Як відомо, в офісі українського лідера нещодавно заявили, що Київ може почати надавати етнічним українцям, що живуть за кордоном, друге громадянство – України.

Як повідомляв ONLINE.UA, 17 липня очільник Кремля Володимир Путін підписав указ, який збільшує кількість громадян України, що можуть отримати російські паспорти за спрощеною процедурою. В українському МЗС жорстко розкритикували рішення російського президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?