Експерти назвали смачний фрукт, який допоможе легко схуднути
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Експерти назвали смачний фрукт, який допоможе легко схуднути

Експерти назвали смачний фрукт, який допоможе легко схуднути
Джерело:  online.ua

Вчені з Університету Айови в ході досліджень дійшли висновку, що шкірка яблук містить урсолову кислоту - це речовина, яка стимулює ріст м'язів та допомагає схуднути. За словами вчених, яблучна шкірка може бути ефективним засобом профілактики ожиріння і передчасного старіння, передає ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

Фахівці намагалися знайти ефективний засіб для боротьби з м'язовою атрофією. Вони вивчали гени хворих атрофією людей, які відповідальні за м'язову активність. Проводячи випробування з різними субстанціями, фахівці виявив, що урсолова кислота сприяє "перепрограмуванню" генів, що викликають м'язову атрофію і відкладання жиру.

"Під її впливом замість ослаблення м'язової маси гени, навпаки, починають сприяти її розвитку. Попутно, на тлі зміцнення і зростання м'язів оздоровлюються інші процеси в організмі - зокрема, поліпшується чутливість до інсуліну і скорочується жирова маса. Урсолова кислота прискорює ріст м'язів до 15 відсотків, більш ніж наполовину зменшує жирові відкладення і знижує рівень цукру і холестерину в крові", - йдеться в повідомленні.

Дослідники наголосили, що цієї речовини особливо багато в яблучній шкірці. Не дивно, що попередні дослідження не раз підтверджували здатність яблук давати ефект схуднення при регулярному споживанні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені розкрили головний секрет швидкого схуднення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?