Влада США готує новий потужний удар по РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Влада США готує новий потужний удар по РФ

Влада США готує новий потужний удар по РФ
Джерело:  online.ua

Депутати американського конгресу внесли на розгляд Палати представників проект закону, який передбачає санкції проти Росії за захоплення українських моряків та суден. Це зазначається у спільній заяві авторів законопроекту, передає ONLINE.UA.

"Цей законопроект - потужний меседж українським морякам та їхнім родинам про те, що Сполучені Штати не забувають про їхню героїчну боротьбу на захист демократичного шляху й суверенітету своєї країни. Закликаємо колег підтримати цей аконопроект, а Росію - негайно звільнити українських моряків", - наголошується в заяві.

У проекті закону, співавторами якого виступили депутати від демократичної та республіканської партій, пропонується запровадити санкції проти впливових російських можновладців, допоки не будуть звільнені всі 24 моряки та три захоплені судна.

Окрім того, американські конгресмени закликали міжнародне співтовариство "не стояти осторонь, коли Росія розширює свою агресію в Європі та в усьому світі".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Курт Волкер заявив, що  США готові надавати Україні летальну зброю  для самозахисту як в межах ухваленого Конгресом фінансування, так і в рамках прямих закупівель самою Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?