Влада США зробила попередження українцям
Категорія
Світ
Дата публікації

Влада США зробила попередження українцям

Влада США зробила попередження українцям
Джерело:  online.ua

Американське посольство опублікувало попередження у зв’язку із парламентськими виборами в Україні у неділю, 21 липня. Про йдеться в повідомленні посольства США в Україні, передає ONLINE.UA.

"Ризик насильства посилюється в періоди виборів, а напередодні попередніх виборів деякі пов'язані з виборами демонстрації призвели до насильства", - попередили у відомстві.

В американському посольстві закликали в неділю уникати натовпу та демонстрацій, очікувати більшої кількості поліції по містах та перекриття вулиць.

Окрім того, влада США просить дотримуватися інструкцій правоохоронців та відстежувати оновлення у медіа та ЗМІ.

Як відомо, позачергові вибори до парламенту відбудуться 21 липня. Чергові мали відбутися 27 жовтня.

Нагадаємо, раніше глава держави Володимир Зеленський заявив, що більше не звертатиметься до спікера Верховної Ради Андрія Парубія, а говоритиме вже з новим парламентом. За словами українського лідера, Парубій блокував усі ідеї його команди і прохання президента про скликання позачергового пленарного засідання Ради 18 липня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Зеленський прокоментував петицію про зменшення до 100 чоловік кількості народних депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?