Зеленський різко відштовхнув главу Міноборони України - опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський різко відштовхнув главу Міноборони України - опубліковано відео

Зеленський різко відштовхнув главу Міноборони України - опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський різко відштовхнув міністра оборони Степана Полторака. Відповідне відео з'явилося в мережі, передає ONLINE.UA.

Інцидент стався на території Міністерства оборони, напередодні презентації мобільних житлових модулів для бійців ЗСУ.

У відеоролику зафіксовано, як український лідер про щось розмовляє з начальником Генерального штабу Русланом Хомчаком, заступником голови Офісу президента Русланом Рябошапкою і ще одним чоловіком. У якийсь момент він різко розвертається і відштовхує від себе Полторака, який наблизився до нього.

На жаль, наразі невідомо, що сталося між президентом та міністром оборони. В ОПУ цю ситуацію також поки не коментували.

Нагадаємо, Степан Полторак - український військовий діяч, міністр оборони України, колишній командувач Національної гвардії України та внутрішніх військ МВС України, генерал армії України. Від 13 жовтня 2018 року завершив військову кар'єру, продовживши обіймати посаду міністра як цивільний.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Зеленський просив звільнити  Павла Клімкіна з посади міністра закордонних справ, Степана Полторака – з посади міністра оборони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?