Очільник Міноборони прокоментував резонансний інцидент із Зеленським
Категорія
Україна
Дата публікації

Очільник Міноборони прокоментував резонансний інцидент із Зеленським

Очільник Міноборони прокоментував резонансний інцидент із Зеленським
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства оборони України Степан Полторак прокоментував інцидент зі штовханиною з главою держави Володимиром Зеленським. Про це на сторінці в Facebook написав журналіст Юрій Бутусов, передає ONLINE.UA.

"Тільки що спілкувався з міністром оборони. Говорили про вражаюче відео його зустрічі з президентом в Міністерстві оборони на презентації житлових модулів. При зйомці зі спини з відстані здалося, що президент Зеленський різко розвернувся і зробив різкий жест в бік міністра або навіть штовхнув", - пише журналіст.

Проте, за словами самого міністра, ніякого інциденту не було. Полторак стверджує, що після привітання міністра і начальника Генштабу Хомчака, президент підійшов до заступників голови ОП Р. Рябошапка і К. Тимошенко.

"Мабуть, президент хотів щось їм сказати наодинці з іншої теми. Тому він повернувся в бік міністра і сказав "Секундочку!" Сказано це було, за словами міністра, коректно, без чогось загрозливого. Після кількох слів, зустріч пішла за планом", - написав Бутусов.

Раніше ONLINE.UA публікував відео, як Зеленський різко відштовхнув міністра оборони Степана Полторака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?