Вибори в Україні вперше патрулюватиме авіація (відео)
Категорія
Україна
Дата публікації

Вибори в Україні вперше патрулюватиме авіація (відео)

Вибори в Україні вперше патрулюватиме авіація (відео)

Напередодні проведення дострокових парламентських виборів на цілодобове чергування в регіонах заступили екіпажі літаків АН-72 та АН-26, гелікоптерів Н225, Н145 та Мі-8. Ця техніка входить до групи зведених загонів авіаційної підтримки МВС, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Нацполіції.

За інформацією Департаменту комунікації Національної поліції України, до складу Єдиної системи авіаційної безпеки МВС увійшли співробітники різних відомств. Ці загони забезпечуватимуть оперативне реагування на будь-які порушення виборчого процесу в різних регіонах держави.

Як повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, керівництвом правоохоронного відомства було прийнято рішення під час виборів залучити спецпідрозділи авіапідтримки парку МВС. Для забезпечення правопорядку були створені потужні резерви з числа співробітників Нацполіції, Нацгвардії, рятувальників та прикордонників.

Заступник глави МВС запевнив, що зведені загони вже неодноразово успішно виконували завдання різної складності, в різних ситуаціях, і за різних обставин.

«Залучення до чергування зведених загонів авіапідтримки дасть змогу оперативно реагувати на всі порушення під час виборчого процесу. Це потужні резерви реагування на всі виклики, які можуть виникнути в ході виборів. Вони розраховані для зменшення часу переміщення особового складу до місця події», – заявив Яровий

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, авіація МВС сьогодні передислокувала резервні спецпідрозділи Нацполіції та Нацгвардії до віддалених куточків України. Це дозволить оперативно реагувати на будь-які виклики у день виборів, у тому числі намагання дестабілізувати ситуацію.

Нагадаємо, що не так давно у кіберполіції попередили про новий спосіб крадіжки грошей з банківських карт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?