В Україні не відкрилося 8 дільниць: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні не відкрилося 8 дільниць: що сталося

В Україні не відкрилося 8 дільниць: що сталося
Джерело:  online.ua

 Очільник Нацполіції Сергій Князєв на брифінгу в Києві повідомив, що станом на 9 годину ранку 21 липня в Україні не відкрилося 8 виборчих дільниць, передає ONLINE.UA.

"На 9 годину не розпочали роботу 8 дільниць на території України", - сказав він.

Він наголосив, що у Чернігівській області не відкрилося 4 дільниці, 2 з яких не передали або передають документи у зв’язку зі зміною складу комісії.

"2 дільниці не відкрилися через суперечку серед членів комісії. Тобто це політичні, а не поліцейські питання", - сказав Князєв.

Також у Донецькій області на одній з дільниць зіпсовані контрольні листи для вкидання в урни, на іншій дільниці переобрали голову комісії.

"У Миколаївській області не встигли надрукувати бюлетені, і в Житомирській області запізнюється голова комісії", - розповів голова Нацполіції.

За його словами, загалом на території держави оперативна обстановка спокійна.

Також перший заступник міністра внутрішній справ Сергій Яровий повідомив, що ще 16 дільниць в Україні почали роботу із запізненням.

Як повідомляв ONLINE.UA, політтехнолог Тарас Загородній стверджує, що гонитва за новими обличчями призводить до того, що ми починаємо набирати людей, які гадки не мають в чому полягає законотворча діяльність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?