Парламентські вибори – 2019: у США розповіли, на який чекають результат
Категорія
Україна
Дата публікації

Парламентські вибори – 2019: у США розповіли, на який чекають результат

Парламентські вибори – 2019: у США розповіли, на який чекають результат

Тимчасовий повірений у справах США Вільям Тейлор опублікував у Twitter американського посольства побажання для України успішно провести вибори. Також представник США написав, що його «надихає українська демократія в дії». Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

«Українці вирушають на виборчі дільниці, щоб обрати своїх представників до ВР – бажаю їм всього найкращого у цій справі. Українська демократія в дії надихає!», – написав Тейлор.

«Сполучені Штати разом з народом України очікують мирних, вільних і чесних виборів», – наголосив тимчасовий повірений.

Американський дипломат Вільям Тейлор вже перебував в статусі посла США в Україні з 2006 по 2009 роки. У цьому році він змінив на посаді голови американської місії у Києві посла Марі Йованович. Вона була достроково відкликана до Вашингтону через конфлікт з адміністрацією Дональда Трампа та напружені стосунки з деякими українськими чиновниками. Зокрема, проти діяльності Марі Йованович виступив генпрокурор України Юрій Луценко, який звинуватив її у втручанні у внутрішні справи України.

Нагадаємо, що сьогодні в нашій державі проходять дострокові парламентські вибори. З 8:00 були відкриті майже 30 тисяч виборчих дільниць в Україні та ще 102 дільниці розпочнуть свою роботу за кордоном, в залежності від часу доби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?