Парламентські вибори – 2019: на двох дільницях помічені озброєні люди
Категорія
Події
Дата публікації

Парламентські вибори – 2019: на двох дільницях помічені озброєні люди

Парламентські вибори – 2019: на двох дільницях помічені озброєні люди

Поліція фіксує наявність біля деяких виборчих дільниць озброєних чоловіків. Підозрілих людей було помічено у Коростишеві Житомирської області та у Миколаєві. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Зокрема, у Коростишеві поблизу виборчої дільниці правоохоронцями були затримані трьох озброєних чоловіків, які сиділи в автомобілі. За словами начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області В’ячеслава Печененка, подія сталася близько 9:20. У затриманих виявили пістолет, биту та ніж.

Підозрілих вже доставлено для перевірки до відділення поліції. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та спецпризначенці.

«Під час перевірки було встановлено, що у автомобілі «ВАЗ» перебували троє 20-річних хлопців. У ході огляду транспортного засобу правоохоронці виявили та вилучили пістолет, зовні схожий на пневматичний, біту та ніж. Триває перевірка. Правоохоронці визначаються з правовою кваліфікацією цієї події», – повідомили у поліції.

Схожий випадок зафіксовано у Миколаєві. Співробітники Нацполіціі помітили групу підозрілих молодих людей, які знаходилися біля однієї з виборчих дільниць по вул. Артилерійській в центрі міста. В ході перевірки у одного з молодих людей вилучили пістолет, за попередньою оцінкою – стартовий.

«З пояснень громадян стало відомо, що частина з них нібито прийшли централізовано голосувати, інші стверджують, що прибули для охорони штабу одного з кандидатів, приміщення якого знаходиться поблизу ДВК», – повідомили в НПУ.

Нагадаємо, що сьогодні зранку в Україні не відкрилося 8 виборчих дільниць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?