Хто стане новим прем’єром - Зеленський виступив з важливою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Хто стане новим прем’єром - Зеленський виступив з важливою заявою

Хто стане новим прем’єром - Зеленський виступив з важливою заявою
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський каже, що чекає на чесний результат виборів і вже веде консультації з претендентами на крісло прем’єра. Про це він розповів журналістам на виборчій дільниці, передає ONLINE.UA.

 "Прем’єр-міністр….Вважаю, що ця людина має бути дуже професійним економістом. Я би хотів, щоб це була абсолютно незалежна людина, яка ніколи не була ні прем’єром, ні спікером, ні лідером якоїсь фракції. Я бачу таку людину. Чесно вам скажу. Проводжу вже консультації, говорю, наскільки я маю на це право, але хочу мати бачення. З декількома людьми проводжу консультації", - зізнався український лідер.

Варто зазначити, що глава держави вже проголосував на виборах, але цього разу він не показав бюлетеня зі своїм вибором і не зізнався журналістам, кого підтримав, пояснивши це тим, що йому "достатньо вже штрафів".

"На який результат (сподіваюся)? На чесний і справедливий. Це ж люди наші вирішують. Думаю, що будуть чесні і справедливі вибори, і люди покажуть, як вони відносяться до тієї партії, яку я не буду зараз називати".

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  Зеленський розповів про плани внести зміни до закону  про очищення влади і внести у перелік посад, які підпадають під люстрацію, всіх представників влади, які керували країною з 2014 по 2019 роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?