Під час голосування між лідером «Слуги народу» та пенсіонеркою виник конфлікт (відео)
Категорія
Україна
Дата публікації

Під час голосування між лідером «Слуги народу» та пенсіонеркою виник конфлікт (відео)

Під час голосування між лідером «Слуги народу» та пенсіонеркою виник конфлікт (відео)
Джерело:  online.ua

В ході сьогоднішнього голосування Дмитра Разумкова на виборах до Верховної Ради на одній з виборчих дільниць Києва сталась невеличка сутичка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Факти».

Як можна побачити на відео, яке опубліковано журналістами, Дмитро Разумков при виході з кабінки для голосування зіткнувся з агресивно налаштованою жінкою пенсійного віку. Побачивши Разумкова, жінка почала висловлювати своє негативне ставлення до нього, пояснюючи це тим, що «вибори – це не гра». Також пенсіонерка була невдоволена тим, що лідер партії «Слуга народу» розмовляє російською мовою.

У свою чергу Дмитро Разумков припустив, що жінка неправильно розуміє позицію його партії. Також він запевнив, що «Слуга народу» виступає з позицій «виключно в інтересах держави». Тим не менш, пенсіонерка продовжувала обурюватися.

Врешті Разумков залишив виборчу дільницю, опублікувавши у своєму Facebook фотографію отримання бюлетеня.

Нагадаємо, що сьогодні зранку на двох виборчих дільницях поліцією були помічені озброєні люди, а також група «тітушок». Правоохоронці затримали підозрюваних та вилучили пістолети. Інциденти сталися на дільницях у Житомирській області та в Миколаєві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?