Зеленський загубив дружину в натовпі на виборчій дільниці
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський загубив дружину в натовпі на виборчій дільниці

Зеленський загубив дружину в натовпі на виборчій дільниці
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський проголосував на одній з виборчих дільниць в Оболонському районі Києва. Про це повідомляє ONLINE.UA.

Під час імпровізованої зустрічі з журналістами він заявив, що очікує чесного і справедливого результату на виборах. При цьому він відмовився повідомляти, за кого голосував чи показувати бюлетень. Як відомо, на останніх президентських виборах Володимир Зеленський необачливо показав всім присутнім, де він поставив галочку у бюлетені, через що пізніше був оштрафований згідно законодавства на понад 800 гривень.

Цікаво, що поки Зеленський ішов зі своєї машини до дільниці, деякі громадяни простягали йому прохання, листи та інші документи. Також журналісти помітили, що президент на деякий час втратив у натовпі свою дружину Олену.

Станом на 13-45 на виборах проголосували більшість лідерів політичних партій: Дмитро Разумков, Петро Порошенко та Юлія Тимошенко. Курйозний інцидент стався під час голосування спікера Верховної Ради Андрія Парубія. Прийшовши на дільницю, він помітив, що забув вдома свій паспорт. Проблема була вирішена за кілька хвилин, поки помічник Парубія не повернувся з необхідним документом.

Нагадаємо, що сьогодні під час голосування між лідером «Слуги народу» та пенсіонеркою виник конфлікт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?