Доба в ООС: бойовики порушують встановлене перемир’я
Категорія
Україна
Дата публікації

Доба в ООС: бойовики порушують встановлене перемир’я

Доба в ООС: бойовики порушують встановлене перемир’я
Джерело:  online.ua

Незважаючи на встановлення з 00:00 21 липня безстрокового перемир’я, російські бойовики вчора порушили свою обіцянку не відкривати вогонь. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оперативне зведення штабу ООС, українські військові зафіксували один випадок обстрілу з боку терористів. Противник відкривав вогонь по позиціях ЗСУ з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів.

Обстріл було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» – поблизу населеного пункту Хутір Вільний.

Крім цього, вчора поблизу міста Щастя в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої, встановленому диверсійно-розвідувальною групою бойовиків, два українських військовослужбовці загинули та два отримали поранення. За даними розвідки 21 липня один окупант загинув та двоє поранені.

Від початку поточної доби обстрілів позиції Об'єднаних сил не зафіксовано. Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

Нагадаємо, що в останній день перед встановленням перемир’я, 20 липня, з боку російських терористів було зафіксовано 26 обстрілів позицій українських військових. Домовленість про перемир’я булла досягнута 17 липня під час переговорів Тристоронньої контактної групи у Мінську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?