"Знайдемо порозуміння": Зеленський зізнався, чого чекає від Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

"Знайдемо порозуміння": Зеленський зізнався, чого чекає від Путіна

"Знайдемо порозуміння": Зеленський зізнався, чого чекає від Путіна
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський зізнався, що надіється на діалог з президентом РФ Володимиром Путіним. З даною заявою він виступив після оголошення перших даних екзит-пол дострокових парламентських виборів в Україні, передає ONLINE.UA з посиланнямн на DW.

"Мені здається, що ми знайдемо порозуміння, бо мені це здалося протягом цього дзвінка", - сказав президент України Володимир Зеленський на брифінгу у виборчому штабі, відповідаючи на питання журналістів про телефонні переговори з президентом РФ Путіним.

Окрім того, глава держави підтвердив, що обговорив з Путіним питання, в цілому пов'язані з обміном полонених і заарештованих. Президент України підкреслив, що країна не виходить ні з Мінських домовленостей, ні з "нормандського формату" переговорів про мирне врегулювання конфлікту на сході України.

 Нагадаємо, 11 липня Зеленський вперше провів телефонні переговори з очільником Кремля Володимиром Путіним.

Як повідомляв ONLINE.UA, за словами одного з лідерів партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука, з приходом до влади Володимира Зеленського  відносини між Росією і Україною не покращилися.  Більше того – не видно й перспектив для цього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?