Правоохоронці прийшли з обшуком в Кабмін: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Правоохоронці прийшли з обшуком в Кабмін: що сталося

Правоохоронці прийшли з обшуком в Кабмін: що сталося
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Співробітники Департаменту контррозвідки СБУ та Військової прокуратури прийшли з обшуком в будівлю Кабінету міністрів України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».

За інформацією відділу зв’язків зі ЗМІ Генпрокуратури України, обшуки проводяться у справі про заволодіння грошовими коштами в оборонній сфері. При цьому співробітники СБУ та ГПУ прийшли не тільки до Будинку уряду, але й у Державну прикордонну службу, ДФС та ДП «Спецтехноекспорт».

За версією слідчих, причиною обшуку є виявлення фактів заволодіння грошовими коштами сумою понад 6 млн доларів США під час укладення іноземною компанією зовнішньоекономічного контракту з одним із підприємств концерну ДП «Укроборонпром». Йдеться про постачання Державній прикордонній службі України підвісної системи раннього виявлення.

Правоохоронці вилучають документи та інші речей і предмети, які мають доказове значення у кримінальному провадженні.

Державне госпрозрахункове зовнішньоторговельне підприємство «Спецтехноекспорт» є дочірнім підприємством державної компанії «Укрспецекспорт».

Нагадаємо, що кілька днів тому НАБУ провела обшуки у кількох компаніях, наближених до колишнього президента Петра Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?