Чи скасують заборону на російські соцмережі – голова РНБО дав відповідь
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи скасують заборону на російські соцмережі – голова РНБО дав відповідь

Чи скасують заборону на російські соцмережі – голова РНБО дав відповідь
Джерело:  online.ua

Голова РНБО Олександр Данилюк прокоментував інформацію про нібито можливе скасування обмежень щодо російських соціальних мереж. За його словами, компетентні органи повинні продовжувати дотримуватися санкцій проти російських соціальних мереж в Україні.

Про це чиновник розповів на офіційному сайті Ради національної безпеки і оборони України, інформує ONLINE.UA.

Як пояснив Данилюк, його відомство приймає рішення про накладення або скасування санкцій виключно на підставі пропозицій Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, Служби безпеки України та Національного банку України.

Дії, пов’язані з моніторингом ситуації з дотриманням обмежень, в свою чергу, покладені на такі державні установи, як Кабінет Міністрів, Службу безпеки України та Національний банк України.

«Реагуючи на ситуацію, що склалася в інформаційному полі, Секретар РНБО України Олександр Данилюк у порядку контролю за виконанням рішень РНБО звернув увагу зазначених державних органів на необхідність забезпечення неухильного додержання санкцій та моніторингу їх ефективності до завершення терміну їх дії або скасування в установленому законом порядку» – написав голова РНБО.

Нагадаємо, що кілька днів тому стало відомо, яку зарплату отримує новий очільник Ради національної безпеки і оборони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?