Що чекає генпрокурора після відставки - пояснення експерта
Категорія
Україна
Дата публікації

Що чекає генпрокурора після відставки - пояснення експерта

Що чекає генпрокурора після відставки - пояснення експерта
Джерело:  online.ua

Директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко припускає, що глава ГПУ Юрій Луценко, можливо, і повернеться з відпустки, адже йому треба красиво піти у відставку. Але потім його чекають повістки з прокуратури, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Луценко за час перебування на посаді генпрокурора багато чого наговорив. Плюс придумана разом із СБУ справа "вбивства" російського журналіста Аркадія Бабченка. Всередині прокуратури у Луценка є наполегливі вороги. Він не вирішив ні судову, ні політичну проблему Майдану. За все треба відповідати", - каже Віктор Небоженко.

На думку політолога, проти Луценка подаватиме позови колишній соратник Віктора Януковича Андрій Портнов, однак генпрокурора не посадять до в’язниці.

Як відомо, Володимир Зеленський запропонував Луценку піти у відставку ще в день інавгурації, однак Луценко заявив, що поки не збирається цього робити.
Після завершення голосування 21 липня Володимир Зеленський сказав, що від нової Ради очікує нового генерального прокурора. Президент натякнув, що ним точно не буде Юрій Луценко
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше речниця українського лідера Юлія Мендель заявила, що в Адміністрації президента Володимира Зеленського не розуміють чим керувався генеральний прокурор Юрій Луценко, коли зареєстрував 3 кримінальні справи, після засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?