Toyota планує освоювати Місяць - перші подробиці
Категорія
Технології
Дата публікації

Toyota планує освоювати Місяць - перші подробиці

Toyota планує освоювати Місяць - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий виробник автомобілів Toyota та Японське агентство аерокосмічних досліджень JAXA підписали угоду про партнерство з питань розробки та тестування керованих місяцеходів - вони разом планують освоювати Місяць, передає ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт компанії.

Вказано, що ровери будуть брати участь в майбутніх місіях на супутнику Землі.

Що цікаво, спільні роботи Toyota і JAXA почалися ще в червні, але оголосили про партнерство тільки зараз. Згідно з першими звітами, протягом 2019 японці будуть складати технічну картину майбутнього ровера. Для цих цілей Toyota відкрила "Місячний Дослідницький Мобільний Завод", штат якого до кінця року повинен розростися до 30 співробітників.

"Вже до 2020 року компанії планують почати виготовлення і тестування робочих деталей місяцеходу, а також зайнятися складанням мініатюрного прототипу ровера. Роком пізніше, в 2021 році, інженери проведуть їх контрольні випробування.У разі успішних результатів всіх вищеописаних кроків, компанії візьмуться за розробку повнорозмірної версії транспорту. Відбудеться це орієнтовно в 2022 році", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що наступні декілька років інженери проводитимуть більш комплексні тести. Потім на ровер чекають льотні випробування. Тоді ж місяцехід запустять в повномасштабне виробництво.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені знайшли придатні для життя місця на Місяці і Марсі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?