"Я не злякався": кандидат на посаду глави ГПУ виступив з гучною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

"Я не злякався": кандидат на посаду глави ГПУ виступив з гучною заявою

"Я не злякався": кандидат на посаду глави ГПУ виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Заступник голови Офісу президента Руслан Рябошапка каже, що позитивно ставиться до ініціативи українського лідера Володимира Зеленського призначити його генпрокурором, повідомляє ONLINE.UA.

Журналісти поцікавилися, як він ставиться до подібної ідеї президента - Рябошапка відповів:

"Звісно, що підтримую. Я підтримую всі ініціативи президента".

Щодо першочергових кроків на посту глави ГПУ, він зазначив, що розповість про них, коли буде відповідне подання.

 "Не має значення, які є проблеми, ми прийшли, щоб їх вирішувати", - сказав заступник голови ОПУ.

Політик також наголосив, що не злякався, коли дізнався про ідею Зеленського, а також зазначив, що будь-які труднощі його не лякають. Рябошапка наголосив, що якщо його все ж призначать генпрокурором, то першочерговими кроками будуть масштабні кадрові зміни у ГПУ.

Він підкреслив, що має чимало ідей, як можна змінити систему роботи Генеральної прокуратури, але розповідати про них не захотів, щоб їх не вкрали конкуренти.

Також у Рябошапки запитали, чи буде у подальшому змінений закон про очищення влади у відповідності до пропозицій Зеленського про масову люстрацію всіх посадовців часів президентства Петра Порошенка. Рябошапка відповів, що попередній склад Ради відмовився його розглядати, а у нового парламенту будуть інші першочергові законопроекти.

Як повідомляв ONLINE.UA, директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко припускає, що глава ГПУ Юрій Луценко, можливо, і повернеться з відпустки, адже йому треба красиво піти у відставку. Але потім його чекають повістки з прокуратури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?