ЗМІ: Путін готується до нової війни
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ: Путін готується до нової війни

ЗМІ: Путін готується до нової війни
Джерело:  online.ua

Аналітики авторитетного видання Britské Listy запевняються,що Росія піде назустріч Європі, тільки якщо повністю підпорядкує її собі. На думку експертів, Путін не здатен утриматися без постійного розпалювання воєн у "ближньому зарубіжжі" та систематичних нападок на "прогнилий Захід", передає ONLINE.UA.

За словами аналітиків, якби Путін дозволив щодо Пекіна хоча б половину того, що він звик дозволяти собі у відносинах із західними країнами, то, швидше за все, уже давно не був би російським президентом).Китай без розголосу захоплює російський Далекий Схід, не обтяжуючи себе дотриманням російських законів. Але в рамках євразійської концепції роль основного суперника Путін відводить Європі та США, хоча вони не мають жодних територіальних амбіцій щодо Росії.

"Відповідно до цієї загальної орієнтації Російська Федерація готується до війни в Європі, хоча Захід не дає жодних приводів для такого кроку. Після того, як за кілька днів припинить дію договір РСМД 1987 року, уже нічого не заважатиме Путіну встановити в Європі свою військову гегемонію. У сфері безпеки європейські держави і собі відчують все більшу залежність від США, на чолі яких сьогодні стоїть психично неврівноважений, ненадійний та неймовірно непостійний президент, який був фаворитом Росії та якого вона допомогла привести до влади", - сказано в матеріалі.

На думку експертів, путінська Росія пішла б Європі назустріч тільки в обмін на підпорядкування диктату Кремля. Такі кремлівські союзники як Сальвіні, Ле Пен чи Орбан стали б домінувати в європейській політиці. Значно осмисленішою є інша модель. Потрібно затримувати американців у Європі доти, доки старий континент не зможе знову потурбуватися про свою безпеку сам.

Як повідомляв ONLINE.UA, глава держави Володимир Зеленський вважає, що війну можна зупинити, якщо є бажання — у тому, що на Донбасі досі триває жорстке протистояння, винна попередня влада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?