Буде небезпечно: США звернулися до всіх українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Буде небезпечно: США звернулися до всіх українців

Буде небезпечно: США звернулися до всіх українців
Джерело:  online.ua

Посольство Сполучених Штатів в Україні попередило про загрозу безпеці на всій території України протягом серпня у зв’язку з активністю екстремістів напередодні та під час свят, передає ONLINE.UA з посиланням на офіційну заяву відомства.

В посольстві зазначили, що ІДІЛ та інші екстремістські групи, як правило, використовують святкові періоди для просування свого порядку денного і проведення атак. Свята і період напередодні свят можуть стати їхньою мішенню.

Такими святами у серпні співробітники посольства називають ісламський Курбан-байрам 11-12 серпня і День незалежності України 24 серпня. Атаки екстремістів зазвичай націлені на людні місця, де, зокрема, проходять мітинги чи громадські заходи.

 Американські дипломати радять українцям "бути пильними і практикувати ситуаційну обізнаність" – уникати демонстрацій, стежити за новинами, бути особливо пильними в місцях, де багато туристів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Сенаті США планують розглянути двопартійний законопроект "Акт щодо захисту американської безпеки від агресії Кремля".  Про це розповів голова комітету Сенату США з міжнародних справ, республіканець Джим Ріш, однак не вказав терміни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?