Ого-ого!: Надя Дорофєєва показала "занадто відверте" фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ого-ого!: Надя Дорофєєва показала "занадто відверте" фото

Ого-ого!: Надя Дорофєєва показала "занадто відверте" фото
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка виступає в гурті "Время и Стекло", показала пікантне фото з відпочинку. Нову світлину красуня опублікувала на сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Артистку сфотографували в розкішному чорному купальнику. Фото зроблене трохи знизу так, що в центрі кадру опинилася саме спортивна фігура зірки. Дорофєєва трохи нахилила голову вперед і поправляє розпущене волосся руками.

Як виявилося, у співачки є доволі цікаве татуювання: на одному стегні у неї написано good (гарний/добрий), а на другий - bad (поганий). Багато дописувачів почали жартувати щодо цього, припустивши, що чоловік зірки Володимир Дантес "весь час перебуває між добром і злом", або що у співачки "одна нога хороша, а друга погана".

"Ого-ого! чудовий кадр; це занадто відверто, вибач; не фото, а провокація; красива фігура - що ще тут сказати?; пощастило Дантесу; яке цікаве татуювання; доволі незвичний ракурс; люблю подібні сексуальні знімки", - пишуть фанати Наді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  популярна модель та "ангел" Victoria’s Secret Ельза Госк здивувала своїх фанатів новою світлиною.  Красуня звикла демонструвати красу свого тіла у відвертих фотосесіях. Цього разу вона показала, як чудово виглядає без макіяжу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?