Харків тоне в наркотиках: мер міста зважився на резонансне зізнання
Категорія
Україна
Дата публікації

Харків тоне в наркотиках: мер міста зважився на резонансне зізнання

Харків тоне в наркотиках: мер міста зважився на резонансне зізнання
Джерело:  online.ua

Міський голова Харкова Геннадій Кернес просить місцеву поліцію посилити боротьбу з наркотрафіком, адже, за його словами, місто просто "тоне в наркотиках". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Немає сенсу приховувати: Харків тоне в наркотиках. Я знаю місто, і ще ніколи люди не були в такому шоці від того, що відбувається. Ця тема піднімається першою на зустрічах, прийомах, в приват соцмереж люди пишуть сотні адрес "закладок", де йде справжній трафік, незалежно, центр це чи околиця, паркани в адресах, наркомани просто на вулицях жеруть цю гидоту",- зізнався Кернес.

Він також додав,що немає сенсу приховувати й інше: поліція не справляється.

"Я в черговий раз закликаю Головне управління Національної поліції Харківської області відреагувати на вимогу харків'ян".

 Окрім того, Кернес попросив допомоги у ініціативних груп і громадських організацій: ідеї, як посилити боротьбу з наркотрафіком.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  вчені з Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) з’ясували, наскільки поширені алкогольна та наркотична залежність у різних країнах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?