Команда президента готує масштабну реформу - перші подробиці
Категорія
Економіка
Дата публікації

Команда президента готує масштабну реформу - перші подробиці

Команда президента готує масштабну реформу - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський заявив, що його команда планує відкрити ринок землі уже наступного року, провівши до кінця 2019 року земельну реформу, передає ONLINE.UA.

 "В цьому році ми обов’язково проведемо земельну реформу, що вже наступного року дозволить створити ринок землі на 40 мільйонів гектарів, що є однією з найкращих у світі за своєю якістю. В Україні уже є турецькі компанії, які володіють землею. Компанія Onur, якщо я не помиляюся. Є представники? Доброго дня. Багато у вас нашої землі? Сподіваюся таких компаній стане значно більше. Особливо це стосується південної частини Україии, де є потреба у створенні та розвитку меліоративних систем. Тут ми також розглядаємо можливості для державно-приватного партнерства", - сказав Зеленський.

Як повідомляє ONLINE.UA, раніше турецький лідер Реджеп Таїп Ердоган заявив, що настав час завершити переговори про створення зони вільної торгівлі між Україною і Туреччиною. З даною заявою він виступив на спільній прес-конференції за підсумками переговорів із президентом Володимиром Зеленським у Анкарі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?