"Angry Birds у кіно 2": сюжет та останній трейлер довгоочікуваної прем'єри
Категорія
Культура
Дата публікації

"Angry Birds у кіно 2": сюжет та останній трейлер довгоочікуваної прем'єри

"Angry Birds у кіно 2": сюжет та останній трейлер довгоочікуваної прем'єри
Джерело:  online.ua

Всесвітня мережа побачила перший трейлер анімаційного фільму "Angry Birds у кіно 2" ще у лютому 2019 року та була у захваті від анонсу. ONLINE.UA нагадує, що подивитися картину в українських кінотеатрах можна уже з 8 серпня.

Виготовленням мультфільму займалася компанія Sony Pictures Entertainment. Згаданий трейлер демонструє глядачам основний напрямок сюжету. Відомо, що сюжет починається з заледеніння частини світу Angry Birds.

Цей катаклізм, як видно з роліка-анонса, заважає повноцінно жити птаху Зета. Наприклад, вона намагається з'їсти рибу, що застрягла у льоді, та вигуляти собаку, який також заледенів. Цей персонаж та його льодовиковий край стане головним антагоністом, якому будуть протистояти центральні герої.

Слід нагадати, "Angry Birds у кіно 2" - творіння карикатуриста Туропа ван Ормана у кріслі режисера та Пітера Екермана на посаді сценариста. Світ побачив фільм ще 2 серпня, а в Україні демонстрація почалася у середу, 8 серпня.

Трейлер стрічки "Angry Birds у кіно 2":

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?