Офіс президента розкрив план дій на початок роботи Ради
Категорія
Політика
Дата публікації

Офіс президента розкрив план дій на початок роботи Ради

Офіс президента розкрив план дій на початок роботи Ради

Оновлена Верховна Рада перш за все розгляне законопроекти про імпічмент президента, документообіг парламенту та зміни до Конституції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

За словами Руслана Стефанчука - радника глави України та його представника у Раді, перш за все команда має подбати про санкції у відношенні недобросовісних депутатів.

Одним з перших законопроектів стане ініціатива про імпічмент. Завдяки іншим проектам буде переведено документообіг до електронної форми та змінена Конституція задля покарання нардепів-прогульників.

"Ми прискоримо максимальну ідентифікацію депутатів і аналогічно ті рішення, про які говорили: відповідальність депутата за кнопкодавство, за прогули. Внесення змін до Конституції, що це буде безумовно підставою для припинення його депутатських повноважень", - пояснив Стефанчук.

Він додав, також йдеться про блоки з антикорупції, безпеки, економіки, інфраструктури, зовнішньої політики та євроінтеграції.

Як повідомило ONLINE.UA, партія "Слуга народу" запропонувала скоротити кількість  парламентських комітетів до 22. Зараз таких установ налічується 27.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?