Настя Каменських вперше розкрила головний секрет успіху стосунків з Потапом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Настя Каменських вперше розкрила головний секрет успіху стосунків з Потапом

Настя Каменських вперше розкрила головний секрет успіху стосунків з Потапом
Джерело:  online.ua

Українська співачка Настя Каменських відверто розповіла, як їм з чоловіком, репером Потапом, вдається підтримувати стосунки, незважаючи на насичений графік, і що є запорукою успіху їхніх відносин. Про це вона розказала в Instagram, передає ONLINE.UA.

Красуня зізнається, що перш за все її чоловік Потап є для неї близьким другом і вона вважає дружбу дуже важливим пунктом у відносинах.

"Любов і дружба завжди йдуть рука об руку. Безцінно, коли твій чоловік ще й твій найкращий друг. Тільки тоді ви відчуваєте спектр найщиріших і неймовірних емоцій! Ви ділитеся найпотаємнішим, надихаєте один одного, відчуваєте щастя в кожній хвилині. І звичайно ж, веселитеся, посміхаєтеся, дурієте і смієтеся. Як ми з Потапом на цьому фото. Коли ви зі своїм чоловіком справжні друзі – цінуйте це. Вам неймовірно пощастило", – написала Настя Каменських.

Світлина, під якою співачка залишила такий коментар, дійсно кумедна. Потап постав перед камерою з цікавим аксесуаром на голові – живими квітами, а його дружина Настя сміялася з нього, закриваючи обличчя руками.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 23 травня відгриміло розкішне весілля співачки Насті Каменських та репера Потапа. За словами друга молодят, відомого артиста Андрія Данилка, тільки банкет обійшовся парі у близько 3 мільйони гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?