Вакханалія і корупція: Зеленський поскандалив із чиновниками на Житомирщині
Категорія
Політика
Дата публікації

Вакханалія і корупція: Зеленський поскандалив із чиновниками на Житомирщині

Вакханалія і корупція: Зеленський поскандалив із чиновниками на Житомирщині
Джерело:  online.ua

12 серпня український лідер Володимир Зеленський вступив у словесну перепалку із лісівником Житомирщини Андрієм Курінським і навіть змусив його написати заяву про звільнення за власним бажанням. Це сталося в ході наради за участю керівництва області, передає ONLINE.UA.

Глава держави поцікавився, чи знає заступник прокурора Курінського Андрія Борисовича. Це – керівник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства. Коли питання прозвучало в залі, сам Курінський підвівся і Зеленський звернувся до нього.

"Доброго дня, ну ви в цій схемі (незаконного видобування бурштину –ред.) мені пишуть. Дивно? Як це дивно? Ви в цій схемі. У мене є статистика: все вирішується через вас. Наклеп? Ким наклеп?", - запитав президент.

Після цього він емоційно звернувся до заступника прокурора області: "Ви нічого не знаєте? Що відбувається у вас в цілому в області. Ви на нас дивитесь, хлопці, як на… Я не хочу казати, бо ми зараз в ефірі".

Далі гарант знову звернувся до Курінського.

"Нам кажуть Ви в схемі, особисто Ви. І ще є у вас такий бандит "Пірат" Віктор Олійник. І про нього нічого не знаєте? Не знаєте, хто він такий? Зрозумів Вас. Ну гаразд, будемо по-іншому. А ви дуже хочете працювати?"– запитав Зеленський у чиновника.

На це Курінський відповів, що так, "поки він є корисним державі". "Ви не корисні державі", – відрізав йому Зеленський.

Далі до розмови долучився новопризначений глава Житомирської ОДА Віталій Бунечко. Він наголосив, що в області 5 років триває "вакханалія і корупція" і додав, що ініціює аудит усіх лісових господарств області.

Після його короткої вставки Зеленський знову взявся за головного лісника Житомирщини. Президент почав запитувати у нього, чи той готовий звільнитися за власним бажанням і домігся позитивної відповіді.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  Зеленський категорично відмовився прийняти в подарунок свій гіпсовий бюст,  заявивши,що вважає подібні презенти — жахом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?