Несподіваний вердикт: експерти вибрали кращого гравця матчу Динамо - Брюгге
Категорія
Спорт
Дата публікації

Несподіваний вердикт: експерти вибрали кращого гравця матчу Динамо - Брюгге

Несподіваний вердикт: експерти вибрали кращого гравця матчу Динамо - Брюгге
Джерело:  24 канал

Представники компанії Instat оцінили гру футболістів київського "Динамо" та бельгійського "Брюгге" під час нещодавнього двобою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Перше місце посів українець Віталій Миколенко. Він здійснив результативну передачу та загалом набрав 328 балів. Цей показник став найвищим серед усіх гравців обох клубів.

Друге та третє місця рейтингу також дісталися "біло-синім" - Володимиру Шепелєву (304) та Денису Боко (287).

Слід зазначити, що бельгієць Жерсон Родрігес отримав найменшу кількість балів у своїй команді. Цей показник є нижчим, ніж усі взгадані, що отримали представники української столичної команди або ж бельгійський клуб. Навіть серед тих, хто виходив на поле після заміни.

Нагадаємо, матч відбувся на полі НСК "Олімпійський" 13 серпня. Двобій завершився нічиєю - 3:3.

Раніше ONINE.UA оприлюднював відеозбірку усіх голів матчу за вихід до плей-офф Ліги чемпіонів. "Динамо" не зумів вибороти собі такого права та відправляється до Ліги Європи. "Брюгге" отримав на один гол більше внаслідок перемоги у першому матчі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?