«Квартал 95» та Youtube-блогери почали пародіювати Зеленського – відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

«Квартал 95» та Youtube-блогери почали пародіювати Зеленського – відео

«Квартал 95» та Youtube-блогери почали пародіювати Зеленського – відео

Вчора в Одесі відбувся концерт гумористичного творчого об’єднання «Квартал 95» – вперше без Володимира Зеленського у головній ролі. Колишнього лідера «Кварталу» замінив комік Юрій Великий, який зіграв на сцені самого президента.

Як повідомляє ONLINE.UA, образ нинішнього глави держави був використаний у кількох репризах. Сценаристи концерту обіграли жарти не тільки щодо самого Володимира Зеленського, але й про главу Офісу президента – Андрія Богдана.

За інформацією « Радіо Свобода », гумористичний концерт відбувся на Морському вокзалі в Одесі. В телевізійному ефірі «1+1» його покажуть на День Незалежності 24 серпня.

Крім Зеленського та Богдана, коміки «Кварталу» пожартували над попереднім президентом Петром Порошенко, Юлією Тимошенко, а також над столичним міським головою Віталієм Кличко.

Комік Юрій Великий перед концертом заявив, що для нього дуже почесно зіграти Зеленського, але у нього це буде не єдина діяльність на сцені «Кварталу». «Колективу цікаво запросити до себе непоганого актора, щоб підсилити в першу чергу колектив», – заявив він журналістам.

Крім «Кварталу 95», який вже багато років знайомий українським глядачам, пародії на Зеленського почав виконувати і інший комік – Youtube-блогер Кіль. У своєму останньому ролику він обіграв телефонну розмову між президентами України та Росії.

Нагадаємо, що про наміри пародіювати Володимира Зеленського у «Кварталі» розповіли ще наприкінці травня – відразу після інавгурації нового президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?