Провал Динамо - Брюгге: Хацкевич втратив посаду після поразки команди
Категорія
Спорт
Дата публікації

Провал Динамо - Брюгге: Хацкевич втратив посаду після поразки команди

Провал Динамо - Брюгге: Хацкевич втратив посаду після поразки команди
Джерело:  online.ua

У середу, 14 серпня, тренера ФК "Динамо" Олександра Хацкевича звільнили з посади. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу команди.

Відставка торкнулася також усього тренерського штабу. Це відбулося наступного дня після поразки у матчі проти бельгійців з "Брюгге".

Керівництво "Динамо" висловило подяку екс-тренеру та пообіцяло пізніше проінформувати, хто буде працювали з особистим складом клубу.

Нагадаємо, підлеглі Хацкевича не змогли перемогти бельгійців у Лізі чемпіонів. За підсумками двох матчів, "Брюгге" отримало більше голів. Остання зустріч команд на полі 13 серпня завершилася нічиєю - 3:3 та відсутність поразки зіграла на руку іноземцям. Вони вийшли у плей-офф чемпіонату.

Слід додати, що Хацкевич співпрацював з "Динамо" останні два роки. Білоруський спеціаліст зумив довести київську команду до двох перемог у Суперкубках України. У 2017 році з клуба звільнився тренер Сергій Ребров.

Як повідомляв ONLINE.UA, український футболіст став найкращим гравцем матчу. Експерти оцінили роботу Віталія Миколенко у 328 балів. За його участю відбулася одна з результативних передач протягом двобою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?