Facebook зважився на резонансне зізнання
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook зважився на резонансне зізнання

Facebook зважився на резонансне зізнання
Джерело:  online.ua

Компанія Facebook зізналася, що платила сотням сторонніх підрядників за розшифровування голосових повідомлень користувачів. Окрім того, зазначається, що розшифровку повідомлень припинили "більше ніж тиждень тому", передає ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Вказано, що підрядники не знали про те, яким чином були отримані повідомлення. Джерела видання кажуть, що працівники слухали розмови, іноді непристойні, і не розуміли, навіщо вони їх розшифровують. У Facebook уточнили, що користувачі погоджувалися на це при виборі спеціальної опції в додатку Messenger. Підрядники перевіряли правильність розшифровки повідомлень штучним інтелектом Facebook.

Варто зазначити, що Facebook не повідомляла користувачів про те, що їх повідомлення будуть прослуховувати треті особи.

"У політиці використання даних немає конкретних згадок про аудіоповідомлення. Вона передбачає збір "контенту, повідомлень та іншої інформації, яку ви надаєте" при "відправленні повідомлень або спілкуванні один з одним", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в компанії Facebook зізналися в новому масштабному витоку даних користувачів соцмережі. На цей раз жертвами стали близько семи мільйонів власників акаунтів, до фото яких отримали доступ розробники сторонніх додатків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?