Бойовики "ЛНР" підстрелили безпілотник ОБСЄ: подробиці провокації
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики "ЛНР" підстрелили безпілотник ОБСЄ: подробиці провокації

Бойовики "ЛНР" підстрелили безпілотник ОБСЄ: подробиці провокації
Джерело:  online.ua

Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ заявили про втрату безпілотника під населеним пунктом Обозне на Луганщині. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на звіт організації.
За інформацією спостерігачів, БПЛА малої дії обстежував територію на північ від окупованого селища. Тоді ж були почути три черги пострілів з приблизного району місцеперебування апарату.
"За їхньою оцінкою, вогонь вівся у напрямку БПЛА, що пролітав орієнтовно за 3 км на північ від позиції патруля. Команда місії втратила керування БПЛА і не змогла повернути його", - описує інцидент звіт.
Також ОБСЄ повідомила про два аналогічні випадки в інших районах, проте вони не завершилися втратою безпілотників. Перший з інцидентів стався неподалік від населеного пункту Гнутове, де знаходиться однойменний КПВВ, а другий - під Талаківкою на лінії розмежування.
Як повідомляв ONLINE.UA, доба середи, 14 серпня, стала кровавою на Донбасі через жорсткі порушення домовленостей про припинення вогню з боку окупантів. Один український військовослужбовець отримав смертельні поранення під час однієї з провокацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?