Росія перекинула до американського кордону бомбардувальники: що відбувається
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія перекинула до американського кордону бомбардувальники: що відбувається

Росія перекинула до американського кордону бомбардувальники: що відбувається
Джерело:  online.ua

В Міноборони РФ повідомили, що два російських надзвукових бомбардувальника-ракетоносця Ту-160, здатних нести ядерну зброю, здійснили переліт на аеродром Анадир в Чукотському автономному окрузі, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт відомства.

 Варто зазначити, що аеродром Анадир розташований за декілька сотень кілометрів від кордону США.

Вказано, що два стратегічні ракетоносці Ту-160 дальньої авіації ВКС Росії виконали тривалий безпосадочний переліт з пункту базування на аеродром Анадир.

"Передислокація проведена "в рамках планового льотно-тактичного навчання". Як повідомляється, в ході навчання будуть відпрацьовані завдання перебазування на оперативні аеродроми, а також польоти з виконанням дозаправки в повітрі. У заході задіяно близько 10 літаків Ту-160, Ту-95МС, Іл-78", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, неподалік від британських державних кордонів була помічена група російських військових літаків. На перехват направили ланку винищувачів ВПС Великобританії,  пілоти яких ідентифікували  "росіян" як кілька Ту-142.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?