Прем'єра "Одного разу в Голівуді": фільм Тарантіно вийшов в Україні
Категорія
Культура
Дата публікації

Прем'єра "Одного разу в Голівуді": фільм Тарантіно вийшов в Україні

Прем'єра "Одного разу в Голівуді": фільм Тарантіно вийшов в Україні
Джерело:  online.ua

З 15 серпня українські кінотеатри розпочали показ дев'ятого фільму Квентіна Тарантіно під назвою "Одного разу в Голлівуді". Як повідомляє ONLINE.UA, стрічка розповідає про вигадану зірку кіно Ріка Далтона (Леонардо ДіКапріо) та його дублера Кліффа Бута (Бред Пітт).

Відомо, що американський режисер працював над фільмом близько п'яти років. Світ побачив його працю ще в липні, однако до нашої країни вона "дійшла" у середині серпні.

Період, у який розгортуються події стрічки - епоха хіпі, громадських заворушень, народження рок-музики та Нового Голлівуду. У цей прогресивний та неспокійний час Далтон та Бут краєм ока спостерігають за діяльністю "сім'ї" Чарльза Менсона, яка здійснила одно з найрезонансніших вбивств свого часу - зарізала вагітну Шерон Тейт (Марго Роббі), дружину Романа Полянського.

Видання Variety проінформувало, що Шеннон Лі - донька Брюса Лі, якого Тарантіно зобразив в одному з епізодів свого фільму, звинуватила того у неправдивості. Вона вважає, що легендарний спортсмен та актор вийшов надмірно зухвалим, а от режисеру слід вибачитися.

До вашої уваги - перший та другий трейлери "Одного разу в Голлівуді":

Як повідомляв ONLINE.UA, фільм українського виробництва може потрапити до номінантів на премію "Оскар". Стрічка "Додому" за режисерством Нарімана Алієва відправили до відбору у категорії "Міжнародний повнометражний фільм".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?