Ціни на нафту почали стрімко падати - відома причина
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на нафту почали стрімко падати - відома причина

Ціни на нафту почали стрімко падати - відома причина
Джерело:  online.ua

Світові ціни на "чорне золото" еталонних марок почали знижуватися на тлі збереження побоювань щодо перспектив світової економіки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані торгів 15 серпня.

Зазначається, що станом на 20:20 за Києвом жовтневі ф'ючерси на Brent на лондонській біржі ICE Futures впали на $1,52 (2,56%) - до $57,96 за барель.Вартість ф'ючерсу на WTI на вересень в електронній сесії на Нью-Йоркській товарній біржі (NYMEX) знизилася на $1,11 (2,01%) - до $54,12 за барель. Таким чином, спред між актуальними контрактами на марки Brent і WTI складає $3,84 на користь Brent.

"Тиск на нафту надає збереження побоювань за перспективи світової економіки, яке викликане тривалим конфліктом США і КНР. Раніше в четвер Китай повідомив про свій намір ввести відповідні мита на товари зі США. Це рішення стало відповіддю на плановане введення мит у 10% Вашингтоном. Ризики, пов'язані з торгівлею, загрожують світовому економічному зростанню і можуть негативно позначитися на попиті на нафту", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, в липні до Одеського морського порту вперше в історії України була доставлена партія нафти із США. Обсяг поставок становив 75 тисяч тонн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?