Ліга Європи: луганська Зоря дізналася ім'я суперника
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи: луганська Зоря дізналася ім'я суперника

Ліга Європи: луганська Зоря дізналася ім'я суперника
Джерело:  online.ua

Луганська футбольна команда "Зоря" зустрінеться з іспанським клубом "Еспаньйол" у плей-офф Ліги Європи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на турнірну таблицю.

За офіційною інформацією, проведення першого матчу між двома колективами заплановано на 22 серпня. Місце організації - Іспанія. Також відомо, що другий матч-відповідь відбудеться через тиждень, 29 серпня.

У четвер, 15 серпня, відіграли свої двобої як "Зоря", так і "Еспаньйол". Вони зустрілися з софійським ЦСКА та швейцарським "Люцерном" відповідно. Луганчани обіграли суперників 1:0 (0:0 завершився перший матч), а каталонці - 3:0.

Нагадаємо, співвітчизники"Зорі" з "Маріуполя" не змогли здобути перемогу у матчі проти нідерландського АЗ. Окрім луганського клубу у Лізі Європи буде присутній київський "Динамо".

Як повідомляв ONLINE.UA, ФК "Маріуполь" зазнав справжнього розгрому у двобої з нідерландським опонентом. Представники Донецької області завершили зустріч з рахунком 4:0. Останній гол забив маріупольський гравець у власні ворота, проте все одно не ця остання "крапка" стала вирішальною для катастрофи команди у Лізі Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?