Як Росія тероризує українців в Азовському морі: СБУ повідомила про провокації
Категорія
Україна
Дата публікації

Як Росія тероризує українців в Азовському морі: СБУ повідомила про провокації

Як Росія тероризує українців в Азовському морі: СБУ повідомила про провокації
Джерело:  online.ua

СБУ звинуватила ФСБ РФ у протизаконних затриманнях українців, які цілком законно займаються рибалкою в Азовському морі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на спецслужбу.

За інформацією силовиків, російська влада порушує міжнародне право та підкреслює свою політику інформаційними кампаніями у ЗМІ.

"Російська спецслужба незаконно затримує українських громадян, а потім через погрози і шантаж домагається неправдивих свідчень про нібито браконьєрський вилов риби", - пояснила СБУ.

Як приклад спецслужба нагадала про випадок 2018 року. Двоє українців потрапили в руки ФСБ через нібито незаконний вилов риби під Бердянськом у морі. Рибалок доставили до російського Єйська, заставили підписати документи про браконьєрство під загрозами відкриття справи щодо диверсійної та шпигунської діяльності проти РФ.

Цей випадок є лише єдиною демонстрацією агресивної поведінка російської влади в Азовському морі.

Як повідомляв ONLINE.UA, берегову охорону ФСБ РФ викрили на регулярних провокаціях проти катерів ДПСУ. Зокрема, росіяни освітлюють зеленим променем українські кораблі протягом кількох хвилин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?