Неочікувано: Офіс президента прикрасили картиною із шаурмою
Категорія
Культура
Дата публікації

Неочікувано: Офіс президента прикрасили картиною із шаурмою

Неочікувано: Офіс президента прикрасили картиною із шаурмою
Джерело:  online.ua

Стіни Офісу президента України прикрасили картинами молодих українських художників з колекції Музею історії Києва. Варто зазначити, що роботи вибирав особисто Володимир Зеленський. Про це розповіла заступник директора музею Тетяна Костенко на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Керівництву країни будуть створювати атмосферу і піднімуть настрій роботи авторства Олени Придувалової, Юлії Полякової, Ольги Адам, Юрія Шаповала, Романа Мініна, Олексія Аполлонова, Анастасії Крайневої і Олексія Кондакова", - написала вона.

Окрім того, Коваленко також опублікувала фото картин, які президент відібрав для свого офісу. Серед них є і картина з шаурмою, про яку раніше говорив Зеленський, заявивши, що запах шаурми робить для президента "Київ Києвом". Як відомо, привітання президента з днем Києва, в якому говорилося про шаурму, викликало хвилю невдоволення в соцмережах.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше міністр молоді та спорту  Ігор Жданов негативно відреагував на ідею нової влади  щодо можливого об’єднання трьох міністерств — молоді та спорту, культури та інформаційної політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?