Лідер "Слуги народу" вперше назвав свої цілі в політиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Лідер "Слуги народу" вперше назвав свої цілі в політиці

Лідер "Слуги народу" вперше назвав свої цілі в політиці
Джерело:  NV

Очільник партії "Слуга народу" Дмитро Разумков зізнався, що хоче за підсумками своєї роботи у Верховній Раді реалізувати три реформи, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "НВ".

 "Це велика політична реформа, яка включає багато компонентів і антикорупцію в тому числі. Це освітня і медична реформи, ходом яких я незадоволений", - заявив політик.

Він також наголосив, що в багатьох питаннях, за винятком процедури закупівлі ліків, не підтримує в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун. Разумков каже, що поки не бачить помітних результатів реформи в медустановах, зокрема в лікарнях Василькова, де він живе.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков може стати спікером нового парламенту, Давид Арахамія очолити фракцію СН, а на посаду віце-спікера пропонують Руслана Стефанчука. Також в СН визначилися, хто очолить комітети ВР.

Як повідомляв ONLINE.UА, Разумков переконаний, що  миру на Донбасі можна досягнути тільки шляхом безпосередніх переговорів з Росією.  На його думку, нормандський формат потребує розширення – туди необхідно долучити США та Великобританію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?